Često postavljena pitanjaUobičajeni kodovi odgovora

Ovo su neki od odgovornih poruka koje sistem može dati u fazama Nadogradnje ili Obnove:

  • Account in queue • Zahtjev za Nadogradnju/Obnovu dodan je na listu čekanja, čim dođe vaš red, vaš će račun automatski biti obnovljen/nadograđen.

  • Upgrade/Renew in progress • Nadogradnja/Obnova je u tijeku, za nekoliko minuta automatski ćete dobiti rezultat.

  • Out of Stock • Država koju ste naveli tijekom Nadogradnje sada je bez zaliha, molimo koristite drugu državu ili pričekajte obnavljanje zaliha.(Ne čini nikakvu razliku koju državu odaberete)

  • Invalid Account Details • Detalji koje ste pružili su netočni, molimo provjerite jesu li vaš E-mail/Korisničko ime i lozinka ispravni.

  • 12 Months • Spotify ne dopušta ponovni unos obitelji više od jednom godišnje, stoga u ovom slučaju morat ćete pružiti novi račun.

  • Already Premium • Račun koji ste naveli već je Premium i stoga se ne može nadograditi.

  • System Error • Sustav je naišao na pogrešku koja se ne može prevesti, u ovom slučaju pokušava ponovno poslati zahtjev za Nadogradnju/Obnovu.
Dostupnost u tvojoj državi

Ažuriramo našu zalihu računa iz različitih zemalja tjedno. Međutim, imajte na umu da određene zemlje mogu biti izazovnije za obnavljanje zaliha.

Alternativno, možete se odlučiti za račun iz druge zemlje, što može rezultirati manjim varijacijama u katalogu glazbe dostupne vama. Posvećeni smo pružanju širokog spektra opcija i cijenimo vaše razumijevanje.
Obnova

Ako primite e-mail obavijest koji vas informira da vaš račun više nije dio obiteljskog plana, to znači da ste izgubili svoj premium status. Kao rezultat toga, imate pravo na obnovu. U tom slučaju, molimo posjetite stranicu Obnove i unesite podatke o zahvaćenom računu.
Zatim možete odabrati između dvije opcije:

Jednostavno podnesite račun s nižim statusom, a sustav će obnoviti ključ, čineći ga ponovno upotrebljivim na stranici za nadogradnju.

Alternativno, pružite novu e-mail adresu koja nije povezana s postojećim Spotify računom, zajedno s novom lozinkom. Sustav će zatim stvoriti i nadograditi novi račun, uvozeći vaše omiljene pjesme, popise za reprodukciju i pratitelje tako da će vas novi racun biti isti kao stari.

U slučaju druge opcije, vaša je odgovornost sigurno spremiti svoju novu lozinku. Ako izgubite pristup svom računu zbog zaboravljene lozinke, vaš ključ za nadogradnju postat će neupotrebljiv i neće ga biti moguće povratiti.
Obnova zalihe

Naša obnova zaliha obično se događa tjedno. Međutim, u rijetkim okolnostima koje zahtijevaju češće obnavljanje zaliha, to možemo učiniti svaka 2 dana. Molimo imajte na umu da je naš tim posvećen osiguravanju što veće dostupnosti zaliha, a rasporedi obnove pažljivo su planirani kako bi zadovoljili potražnju.

Stoga, otvaranje zahtjeva ili slanje upita u vezi obnavljanja zaliha neće utjecati na raspored, budući da već maksimalno ulažemo napore u ovom području. Vaše razumijevanje i strpljenje izuzetno su cijenjeni.
Sigurnost

Iskusite 100% siguran i bezbrižan proces nadogradnje s nama! Osiguravamo vrhunsku sigurnost, bez čuvanja logova, jamčeći integritet vašeg računa. Nema potrebe za privremenim ili lažnim e-mailovima - njihovo korištenje može samo ugroziti vaš račun. Pouzdajte se u nas za besprijekorno, sigurno iskustvo nadogradnje.
Doživotno Jamstvo

Izraz "Doživotno" u našoj usluzi odnosi se na životni vijek naše platforme, Upgrader.cc. S našim nadogradnjama za Spotify, nudimo jamstvo doživotnosti za vrijeme trajanja naše aktivne usluge.

To znači da pružamo neograničene i besplatne zamjene za sve smanjenja računa koja se dogode tijekom ovog razdoblja. Budite uvjereni da smo posvećeni osiguravanju vašeg neprekidnog zadovoljstva našom uslugom sve dok djelujemo.